Shop in shop CONCEPT (medio Juli/Augsustus)

Scandinavië Shabby Chic with a touch of BoHo

 

Beautiful Concept biedt webwinkels, beginnende ondernemers, hobbyisten en labels een fysieke verkoopplek. Dit is speciaal in het leven geroepen voor ondernemers die vaak niet over een eigen verkooppunt beschikken. Beautiful Concept biedt hiervoor een creatief antwoord: de ruimte, organisatie en personeel worden voor een vast maandelijks bedrag door Beautiful Concept verzorgd. We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels. Belangrijk vinden wij dat u past in onze stijl en sfeer.

 

Beautiful Concept is géén pop-up winkel, al zullen de merken en producten regelmatig wisselen. 

 

Wil je Dealer worden? 

Wij zijn altijd op zoek naar leuke en toffe ondernemers die ons assortiment aanvullen en passen in onze sfeer en toevoegend zijn bij de huidige collectie. Informeer vandaag nog in voor het huren van winkelruimte bij Beautiful Concept. 

 

Waar: t’ Hooghuis 8-9 te Geldermalsen Gelegen in het winkelcentrum  Geldermalsen vind je tussen Utrecht en Den Bosch in de Betuwe. 

 

Mocht je leuke producten hebben en geïnteresseerd zijn in ons leuke concept, stuur ons dan even een mailtj info@beautifulconcept.nl of bel ons op 06-39619481.