Kalknagel behandeling

Laat jouw kalknagel behandelen met onze pijnloze PACT-therapie en geniet de aankomende lente al van nieuwe, gezonde nagels. Van intakegesprek tot eindresultaat: gedurende het gehele proces geniet je van persoonlijke begeleiding. Tijdens het proces ontvang je voortgangsrapportages, zodat het resultaat van de behandeling altijd transparant is. 

 

Behandeltraject

Een kalknagel behandeling bij tiptoe bestaat uit drie fases: 

 

Fase 1. Gratis intakegesprek

Je krijgt een gratis en vrijblijvend intakegesprek . 
We leggen de behandeling aan je uit, bespreken wat er van jou wordt verwacht en wat je van ons kunt verwachten. We maken foto’s van de nagel(s), zodat je deze voor en na de kalknagelbehandeling kunt vergelijken. Tijdens het intakegesprek kun je uiteraard ook al je vragen stellen. Per mail ontvang je van ons vervolgens een behandelplan en een prijsopgave voor de eerste maand.

 

Fase 2. Voortraject

Voordat we beginnen met behandelen, moeten we er zeker van zijn dat het inderdaad om een kalk- of schimmelnagel gaat, en niet om bijvoorbeeld een hoornnagel of Psoriasis-nagel. Bij twijfel sturen we daarom een stukje van jouw nagel naar een laboratorium. Weten we zeker dat het om een kalknagel gaat, dan kunnen we beginnen aan de behandeling. 
 

Fase 3. Kalknagel behandeling

De specialist stelt samen met jouw een behandelschema op van vier behandelingen. De eerste drie behandelingen worden in de eerste tien dagen uitgevoerd. De vierde behandeling vindt plaats na drie weken. Tussendoor worden er foto’s gemaakt zodat je de voortgang kunt ‘monitoren’ en het verloop van het proces kan zien. 

 

Fase 4. Nazorg

Nadat de nagel volledig hersteld is blijft het noodzakelijk om de schoenen nog steeds dagelijks te reinigen na het dragen hiervan. Ook is het noodzakelijk dat er preventie wordt genomen in: na het zwemmen de voeten ontsmetten met een antiseptische spray, de nagelknippers uitkoken, gebruik ook zuurstof doorlatende nagellak. Daarnaast bent u welkom dat u 1 keer per jaar gratis langs kan komen voor een ‘controle’ op de nagels. 

De voordelen van onze methode

Onze cliënten reageren vaak verbaasd positief op de behandelmethode. Dat komt doordat de methode effectief, snel, pijnloos en zonder bijwerkingen uitgevoerd kan worden. Ook het resultaat is iets waar we trots op kunnen zijn: met de PACT-therapie wordt de schimmel 100% gedood en komt er een nieuwe, gezonde nagel terug. Het dragen van open schoenen of slippers zal daarna geen probleem meer zijn.

In tegenstelling tot een lasertherapie is onze methode ook veilig voor kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen en mensen die een fragiele gezondheid hebben. Ook goed om te weten: de gehele behandeling is pijnloos, in tegenstelling tot het laseren van nagels wat vaak als zeer pijnlijk wordt ervaren.