Kalknagels. Ontsierend, vervelend en voor velen een bron van schaamte. 

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens een kalknagel of schimmelnagel. Jong, oud, man of vrouw; het kan iedereen gebeuren. Soms heb je ze aan de nagels van je handen, maar meestal aan die van je voeten. Deze worden dan ook zorgvuldig weggestopt en voor het oog verborgen. Zonde! zeggen wij: Free those feet!


Wij zetten de deur open voor iedereen die serieus van zijn of haar kalknagels af wil. Je kunt ons gerust als de echte specialist beschouwen. 

 

Pact Therapie & Tiptoe verzorgingsproducten

Kalk- en schimmelnagels, wij zien ze de hele dag. En geloof ons, wij hebben alles al gezien. Dus ben je een beetje gereserveerd om je voeten bloot te geven? Dat is niet nodig, want de gêne verdwijnt zodra je bij ons over de drempel stapt. En de blijdschap begint als één van onze specialisten je onder handen neemt.

Iedereen probeert weleens een huis-tuin-en-keukenmiddeltje of haalt een product bij de drogist. En we weten allemaal dat het niet of nauwelijks werkt, ook niet na regelmatig gebruik. Kalk- en schimmelnagels zijn namelijk een hardnekkig probleem. De beste oplossing, eigenlijk de enige oplossing, is onze zeer effectieve tiptoe treatment Een serie tailormade kalknagelbehandeling gecombineerd met een aantal thuisproducten uit onze speciale tiptoe productlijn. Al onze producten zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en bewezen effectief. 

 

Wil je van jouw kalknagels af? 

Zet de eerste stap en vraag nu een persoonlijk intakegesprek aan!

Welkom. Schoenen uit en slippers aan!